Digitala printlösningar för tillverkande industrier

Om ditt företag är verksamt inom tillverkande industri brukar det nästan alltid finnas kartonger och produkter som behöver bli märkta på olika sätt. Oavsett om det är datummärkning och streckkoder eller seriell data och etiketter finns olika alternativ. Framförallt finns det i dagsläget industriella skrivare som bidrar med digitala lösningar.

Framtidens industriella skrivare är här

Du kan välja mellan olika sorters industriella skrivare och även märksystem, beroende på vilka behov ditt företag har. Framtiden är redan här med laserskrivare som CO2-laser och fiberlaser. Dessutom finns det även kontinuerlig – och termisk bläckstråle, Print and Apply, även Drop on Demand och övertryck med värmetransfer.

Det som utmärker de industriella skrivarna är att ditt företag kan få hjälp oavsett vilken bransch du tillhör. Dessutom kan du få en helhetslösning som passar just ditt företag. Inte sällan finns ingen lösning för hela märkstationen. Genom att bygga upp en unik konstruktion kan ditt företag förenkla hanteringen, spara tid och pengar.

Lär dig mer online

Det ska vara enkelt att ligga i framkant när det gäller produktmärkning. Därför erbjuder innovativa Domino anpassade helhetslösningar utifrån ditt behov. Du kan skapa en märkstation som ger ditt företag kostnadseffektiva märkprocesser. Det går att få mer information online och lära dig mer om både Domino och deras erbjudande.

Dr. Kay Dare