Hur fungerar detta med live shopping?

Du behöver inte längre gå ut till de butiker du vill besöka. Däremot kan du sitta hemma i soffan och shoppa live i de butiker du vill. Showroom är en svensk plattform för live shopping.

På sidan kan du som kund nämligen hitta nätbutiker, olika varumärken och flera influencers. Du kan där följa med i livevideor som blir streamade via olika digitala kanaler. Eftersom allt sker live kan du därmed ställa frågor och kommentera vad du ser och hör. Läs mer på nätet och börja även du att shoppa via live shopping.

På ett och samma ställe hittar du flera olika produkter och varor som du är intresserad av. Du kan ställa frågor till experterna om till exempel storleken på ett plagg, fråga om materialet eller om hur plagget ska bli tvättat. När du ser på en live stream om någon skönhetsprodukt är det enkelt att fråga om bland annat djurtestning av produkten. Därtill får du tips och idéer på hur du kan använda produkten. Det är även mycket mer troligt att du som kund lägger produkten i varukorgen vid live shopping än när du går in på en traditionell e-handel.

Uncategorized

Dr. Kay Dare