Analog reklam med profilkläder

Aldrig har det varit viktigare att få ditt företag att sticka ut i mängden. Dina potentiella kunder översköljs varje dag med reklam – både i tidningar, radio och på nätet. Detta gör att det är viktigt för dig att försöka visa upp ditt företag på alla möjliga platser.

Gratis reklam

Om du väljer att klä dina anställda i profilkläder gör du dem till vandrande reklampelare. Oavsett om ditt företag är stort eller litet är det viktigt att synas. Att använda sig av profilkläder i företaget kan ha fler vinster än enbart reklamen. Att alla dina anställda ser likadana ut kan bidra till en större känsla av samhörighet. Dessutom ser det propert ut när alla har likadana arbetskläder. Glöm inte bort att trycka upp dekaler till fordonen som ni använder i företaget för att de också ska synas väl.

Andra profilprodukter

Förutom profilkläder så finns det en uppsjö av andra produkter du kan använda för att visa upp ditt företag. Du kan till exempel beställa presenter till både dina leverantörer och dina anställda med profiltryck på. Varför inte ge bort en snygg jacka eller en exklusivare penna som julgåva i år. Beställ på nätet, det är både snabbt och smidigt. Tänk på att vara ute i god tid om ni ska ha någon happening på arbetsplatsen. Det kan vara bra att veta att man har tillgång till det man beställt den dagen då de ska delas ut.

Besöka företagsevent och mässor

Som företag så kan det finnas anledning att besöka företagsevent och mässor av olika slag. Försök kolla upp vilka ni ska vara med på. Det finns oftast branschrelaterade mässor där ni kan behöva finnas för att få sälja mer av det som ni producerar, tillverkar och säljer. Vid dessa tillfällen är det bra att kunna dela ut profilprodukter av olika slag. Pennor, kepsar och en skål med godis där företagets logga finns tryckt på godispappret.

Dr. Kay Dare