Bra tillbehör till din iPad

En iPad eller surfplatta överlag har redan många funktioner. Men med de tillbehör som finns ökar användningsområdet för din surfplatta. Tillbehören kan även underlätta för dig i ditt vardagliga användande av din iPad eller surfplatta.

Smarta tillbehör att ha tillhands

Vissa tillbehör som finns till din iPad är smarta och kan underlätta vardagliga problem som kan uppstå för dig. Ett exempel på det är vantar som du kan röra din skärm med. Nu när det kallare vinterhalvåret är här lär du antingen frysa om dina händer eller inte kunna använda varken surfplatta eller mobil när du är utomhus utan ett par sådana vantar. Kolla online för att till exempel hitta ett par vantar du kan röra din skärm med. En annan lösning på kylan är att använda en Apple-penna. Det ger dig utrymme att välja precis vilka vantar du vill men ändå kunna använda din iPad.

För dig som skriver mycket kan ett portabelt tangentbord dessutom komma väl tillhands. Det finns många olika varianter, såsom portabla tangentbord och tangentbord som är integrerade i ditt iPad-stativ. Det kan komma väl till hands för dig som vill vara extra produktiv vart du än befinner dig, till exempel om du jobbar med digital marknadsföring och ibland jobbar hemifrån eller från favoritfiket.

Dr. Kay Dare